Sri Lanka
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Sri Lanka (Ceylon) szigete igazi turistaparadicsom: tengerpart, pálmafák, naplemente, teaültetvények. Konyhája pontosan tükrözi a szigetet magát: kicsit indiai, kicsit európai, kicsit ázsiai, de leginkább ceyloni. Gasztronómiai hagyományain erős nyomokat hagyott lakóinak komoly buddhista tradíciója, a mi célunk is az volt, hogy a húsmentessége, egyszerűsége itt is érvényesüljön, illetve, hogy a kurzus végén egy olyan tálat kapjunk, amilyet egy kisebb kifőzdében is összeállíthatunk magunknak. Aki szereti a savanyú és csípős ízeket, biztosan kedvelni fogja, chili rajongóknak pedig kötelező!
MENÜ
- Wambatu moju / Édes-savanyú padlizsán
- Lemon rice / Citromos rizs
- Ceyloni vöröslencse dhal / Ceylon dhal curry
- Lunu miris / Ceyloni hagymás ízesítő
- Rizspalacsinta tükörtojással /Egg hoppers
- Coconut sambal / Kókusz szambal
- Wattalappan / Ceyloni, fűszeres kókuszkrém desszert
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…