Steak világa – érlelt marhahús

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A marhahús steaknél csak egy finomabb van, az érlelt marhahús steak. Az eljárás során a hús vizet veszít, ezért hívják száraz érlelésnek, ennek köszönhetően az íze sokkal intenzívebbé válik. Ezen az órán segítségül hívjuk a Chefparade Dry Ager száraz-érlelő hűtőjét ahol a kurzus megelőző 14-28-42 napig 85% páratartalomban 0,5 Celsius fokon érleltük a finom Rib-eye, hátszín, bélszín és T-bone szeleteket és egész törzseket. Megtanuljuk a legfontosabbak a száraz-érlelésről, a húsfaragásról, valamint szuper finom salátát, remek szendvicset és steak-et sütünk érdekes köretekkel és kiváló szószokkal.

MENÜ

  • Érlelt marhahús steak saláta, balzsamecetkrém, pácolt hagyma
  • Érlelt marhahús wrap, avokádó mayo
  • Érlelt marhahús steak, chimichurri mártás

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V