Steak világa - halak

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Steak sorozatunk újabb állomásához érkezett: a halak sütéséről lesz szó, amitől egyáltalán nem kell félnünk vagy idegenkednünk. Itthon is beszerezhető tengeri halakat sütünk, előre megtisztítva, kifilézve - hiszen most a sütési technikára koncentrálunk. Ezen az órán átfogó képet kapunk a halak fajtáiról, az elkészítésükkel kapcsolatos tulajdonságairól, pl. zsírosak-e, érdemes-e sütni szeletben vagy egyben, mennyi ideig, mi történik ha túlsütjük, egészségre káros lehet-e ha nem sül át rendesen, kell-e extra felszerelés otthonra? Megtudjuk, melyik halhoz milyen fűszerezést, pácot vagy öntetet érdemes használni és miért. A köretek pedig éppoly változatosak lesznek, mint a halak: zöldség, gyümölcs, fűszernövények.

MENÜ

  • Lazac tésztában sütve, kakukkfüves alma
  • Vörös tonhal steak, paradicsom-lime salsa, burgonya szuflé
  • Cápa steak, chilis grillzöldségek, petrezselyem velouté

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 04. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás