Steak világa - halak
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Steak sorozatunk újabb állomásához érkezett: a halak sütéséről lesz szó, amitől egyáltalán nem kell félnünk vagy idegenkednünk. Itthon is beszerezhető tengeri halakat sütünk, előre megtisztítva, kifilézve - hiszen most a sütési technikára koncentrálunk. Ezen az órán átfogó képet kapunk a halak fajtáiról, az elkészítésükkel kapcsolatos tulajdonságairól, pl. zsírosak-e, érdemes-e sütni szeletben vagy egyben, mennyi ideig, mi történik ha túlsütjük, egészségre káros lehet-e ha nem sül át rendesen, kell-e extra felszerelés otthonra? Megtudjuk, melyik halhoz milyen fűszerezést, pácot vagy öntetet érdemes használni és miért. A köretek pedig éppoly változatosak lesznek, mint a halak: zöldség, gyümölcs, fűszernövények.
MENÜ
- Lazac tésztában sütve, kakukkfüves alma
- Vörös tonhal steak, paradicsom-lime salsa, burgonya szuflé
- Cápa steak, chilis grillzöldségek, petrezselyem velouté
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.