Steak világa - hátszín, ribeye

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folytatjuk a ragadozást csontos vörös húsokkal. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szerzünk be "fogyasztható méretűre” fűrészelt rib-eye rostélyost és hátszínt. Elsőrendű húsételek mellé szuper zöldség köreteket és salátákat is összedobunk. Természetesen ezen az órán a desszert is vaslapon készül. Kéretik nagyon éhesen érkezni, hiszen ezen az órán minden frissen fogyasztandó!
MENÜ
- Ribeye steak, fóliában sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
- Hátszín, fügekrém, marinált céklás salátatorony
- Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.