Steak világa - hátszín, ribeye
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folytatjuk a ragadozást csontos vörös húsokkal. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szerzünk be "fogyasztható méretűre” fűrészelt rib-eye rostélyost és hátszínt. Elsőrendű húsételek mellé szuper zöldség köreteket és salátákat is összedobunk. Természetesen ezen az órán a desszert is vaslapon készül. Kéretik nagyon éhesen érkezni, hiszen ezen az órán minden frissen fogyasztandó!
MENÜ
- Ribeye steak, fóliában sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
- Sirloin steak, fig cream, marinated beetroot / Hátszín, fügekrém, marinált cékla
- Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.