Steak világa - hátszín, ribeye

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folytatjuk a ragadozást csontos vörös húsokkal. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szerzünk be "fogyasztható méretűre” fűrészelt rib-eye rostélyost és hátszínt. Elsőrendű húsételek mellé szuper zöldség köreteket és salátákat is összedobunk. Természetesen ezen az órán a desszert is vaslapon készül. Kéretik nagyon éhesen érkezni, hiszen ezen az órán minden frissen fogyasztandó!
MENÜ
- Ribeye steak, fóliában sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
- Hátszín, fügekrém, marinált cékla
- Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs
KIÍRT ALKALMAK
2025. szeptember. 23. - kedd
18:00 - 21:00
Bécsi út
Magyar nyelvű
Megtelt
2025. szeptember. 27. - szombat
17:00 - 20:00
Bécsi út
Magyar nyelvű
Megtelt
2025. szeptember. 29. - hétfő
18:00 - 21:00
Bécsi út
Magyar nyelvű
Megtelt
2025. október. 15. - szerda
18:00 - 21:00
Etyek
Magyar nyelvű
2025. október. 15. - szerda
18:00 - 21:00
Etyek
Magyar nyelvű
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.