Steak világa - surf and turf

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A hús és a hal párosa egy tányéron Európában talán kissé szokatlanul hangzik, míg Amerikában és Ausztráliában mára már senki sem fogadja kételkedve ezt a duót. Sőt, a surf and turf egy igen népszerű ’steak house’ kedvenccé nőtte ki magát. A legenda szerint ez a különleges fogás egy nyugati parti étteremtulajdonos fejéből pattant ki az 1960-as évek végén -egyszerűen csak kombinálta az étlapján szereplő két legdrágább fogást, és előrukkolt a surf & turf elnevezéssel. A kurzuson mi ennél is továbbmegyünk: egy nem akármilyen cézár saláta és egy mennyei brownie gondoskodik a felejthetetlen gasztronómiai élményről.

MENÜ

  • Steak Caesar salad / Bélszín Cézár saláta
  • Grillezett bélszín és ráknyárs, lime mártogató, édesburgonya
  • Brownie, salty caramel sauce / Brownie, sóskaramell szósz

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 11. - szombat
10:00 - 13:00 Etyek Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás