Steak világa - szárnyasok
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Aki már sütött csirkét, kacsát vagy libát, talán már megtapasztalta, hogy mégsem olyan könnyű tökéletes eredményt elérni, mint ahogy elsőre gondoljuk, vagy ahogy a szakácskönyvek és TV-műsorok sejtetik. Szeretnénk mindenkit megóvni a csalódástól, és segíteni abban, hogy elsajátítsa a helyes technikákat, például, hogy hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy, hogy az ne essen szét, vagy hogyan kell a kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, de a csirke elkészítésének módjáról is hallunk újdonságokat. A köretek elkészítése szintén komplex feladat lesz, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és szószt is készítünk.
                                                            
                    MENÜ
- Rosé kacsamell, parajos burgonyatorta, gránátalma szósz
 - Supreme csirke, illatos gombaragu, pappardelle
 - Rostonsült libamáj, balzsamos grillezett füge, pirított kalács
 
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                

