Steak világa - vörös színhúson túl

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A steak kurzus-sorozatunk következő állomásán mélyebb szintre merülünk, és folytatjuk a ragadozást csontos vörös húsokkal. Hentesünktől kifejezetten erre az órára szerzünk be "fogyasztható méretűre” fűrészelt rib-eye rostélyost és hátszínt. Elsőrendű húsételek mellé szuper zöldség köreteket és salátákat is összedobunk. Természetesen ezen az órán a desszert is vaslapon készül. Kéretik nagyon éhesen érkezni, hiszen ezen az órán minden frissen fogyasztandó!

MENÜ

  • Ribeye steak, parázsban sült burgonya, snidlinges joghurtos öntet
  • Hátszín, fügekrém, marinált céklás salátatorony
  • Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V