Steak világa - vöröshúsok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
A „Steak világa vöröshúsok” iskolánk történetének legnépszerűbb kurzusa. Sokan szeretnék, hogy a mindennapi étkezésük része legyen a vöröshús, de nem tudják pontosan, hogy hogyan kell a húst előkészíteni, hártyázni, vágni, szeletelni, pácolni - villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Most eloszlatunk minden félelmet, szakavatott séfünk segítségével megtanuljuk, hogy mi a különbség a raw, rare, medium rare és well done steakek között, majd pompás steakszószokat és köreteket készítünk, melyek méltó kísérői lesznek húsételeinknek.

MENÜ

  • Frissen kevert tatár beefsteak, pirított rozskenyér
  • Sertésszűz minyon, grill zöldségek, ceruzabab bacon köntösben
  • "Cafe de Paris" vaj
  • Bélszín, konyakos zöldborsmártás, steak burgonya

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. december. 03. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út
2021. december. 04. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2021. december. 06. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út
2021. december. 18. - szombat
16:00 - 19:00 Bécsi út
2021. december. 28. - kedd
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V