Street Food Israel

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az izraeli konyha végtelenül összetett és izgalmas, akár az ország történelme: a Közel-Kelet kvintesszenciáját szorozzuk fel az ősi és modern zsidó konyhával, végül adjuk hozzá a számos ide vándorló hozadékát. De hogy is fest ez a gyakorlatban? Az európai konyháknál kevesebb húst és több zöldséget használ, intenzívebben jelen vannak a száraz- és zöldfűszerek, és nem feltétlen egymás utáni fogásokban gondolkodik - hanem inkább egymáshoz jól illő akár egyszerre is fogyasztható hideg és meleg ételekben. Ja és igen Izrael igazi street food ország is, ma este ezt is "figyelembe vesszük".

MENÜ

  • Tabbouleh / Friss saláta, kuszkusz, sok petrezselyem
  • Lavash wrap with hummus & falafel / Vékony pita wrap, humusz, falafel
  • Muhammara / Paprikapasztás közel-keleti diókrém
  • Cream cheese bourekas / Sajttal töltött ropogós burek
  • Shakshuka / Izraeli lecsó, tojás
  • Malabi / Tejpuding kardamommal és rózsavízzel

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V