Street Food Israel
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az izraeli konyha végtelenül összetett és izgalmas, akár az ország történelme: a Közel-Kelet kvintesszenciáját szorozzuk fel az ősi és modern zsidó konyhával, végül adjuk hozzá a számos ide vándorló hozadékát. De hogy is fest ez a gyakorlatban? Az európai konyháknál kevesebb húst és több zöldséget használ, intenzívebben jelen vannak a száraz- és zöldfűszerek, és nem feltétlen egymás utáni fogásokban gondolkodik - hanem inkább egymáshoz jól illő akár egyszerre is fogyasztható hideg és meleg ételekben. Ja és igen Izrael igazi street food ország is, ma este ezt is "figyelembe vesszük".
MENÜ
- Tabbouleh / Friss saláta, kuszkusz
- Laffa wrap with hummus & falafel / Laffa pita, falafel & humusz
- Muhammara / Paprikapasztás közel-keleti diókrém
- Shakshuka / Izraeli lecsó
- Malabi / Tejpuding
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.