Street Food Israel

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az izraeli konyha végtelenül összetett és izgalmas, akár az ország történelme: a Közel-Kelet kvintesszenciáját szorozzuk fel az ősi és modern zsidó konyhával, végül adjuk hozzá a számos ide vándorló hozadékát. De hogy is fest ez a gyakorlatban? Az európai konyháknál kevesebb húst és több zöldséget használ, intenzívebben jelen vannak a száraz- és zöldfűszerek, és nem feltétlen egymás utáni fogásokban gondolkodik - hanem inkább egymáshoz jól illő akár egyszerre is fogyasztható hideg és meleg ételekben. Ja és igen Izrael igazi street food ország is, ma este ezt is "figyelembe vesszük".

MENÜ

  • Tabbouleh / Friss saláta, kuszkusz
  • Falafel, hummus and pita bread / Falafel, hummusz és pita
  • Fresh laffa flatbread / Friss izraeli lapos pita
  • Muhammara / Paprikapasztás közel-keleti diókrém
  • Shakshuka / Izraeli lecsó
  • Malabi / Tejpuding

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 16. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás