Street food Japan

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A sűrűn lakott Japán igazi éttermi paradicsom. A nagy választékból nem maradhatnak ki a kisebb kocsmák, utcai árusok és fesztivál standok sem – melyek ételeit ma gorcső alá vesszük. Képzeletben Oszaka, Hirosima, Tokyo utcáira repülünk, hogy végig kóstoljuk a leg-streetfoodosabb kajákat: egy sertéshússal, tintahallal és sok zöldséggel felturbózott lepényt, wokban pirított frissen készült japán tésztát, egy klasszikus sörkorcsolyának számító csirkés nyársat – a yakitorit, valamint igazi japán sült dim sum vár ránk. Itadakimasu - Jó étvágyat!

MENÜ

  • Okonomiyaki / Japán lepény, sertéshús, tintahal
  • Yaki udon / Wokban pirított házi készítésű tészta
  • Gyoza / Húsos és rákos batyuk
  • Yakitori selection / Csirkés- és zöldséges grillnyársak

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V