Sushi alapok

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Imádod a sushit, de még nem mertél belevágni az elkészítésébe? Itt az ideje, hogy sushi szakértővé avanzsálj. A biztos tudás alapja, hogy először megismerjük az összes speciális japán alapanyagot, a rizsecettől az algalapig. Megnézzük, hogy milyen rizst használjunk, azt hogyan készítsük elő, hogy ne essen szét. Amikor már tekerő specialistákká váltunk, megtanuljuk mi a különbség a roll, maki és nigiri között és természetesen ezeket mind el is készítjük. Levezetésképpen pedig főzünk egy szintén japán klasszikust, a "sushizás" elhagyhatatlan kiegészítőjét, a miso levest is.

MENÜ

  • Miso soup / Miso leves, kombuval, wakame algával
  • Fordított maki sushi
  • Maki sushi
  • Nigiri sushi

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V