Szeretjük a sütőtököt

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A sütőtök egy egyszerű, édeskés, őszi-téli zöldség, ami kifejezetten jó energiákat ad a hidegben. Sokaknak talán túl egyszerű, unalmas alapanyag, így nem tudnak mit kezdeni vele. Ma megmutatjuk, hogy valójában egy sokszínű, remekül variálható zöldségről van szó: sütjük, pirítjuk, vágjuk, keverjük, turmixoljuk. Menüsorunkat egy tejszínes levessel indítjuk, amit egy fűszeres ragu követ majd. A kacsához egy lágy, langyos salátát készítünk belőle, desszertként a klasszikus almás tarte tartin-t sütőtökkel és balzsamkrémmel tesszük különlegessé.

MENÜ

  • Exotic spicy pumpkin soup / Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
  • Pumpkin brulée with parmesan baguett / Sütőtök brulée, parmezános bagett
  • Roasted ginger duck breast, butternut squash / Gyömbéres kacsasült, mandulás sütőtök
  • Pumpkin tarte tatin, balsamic cream / Sütőtökös tarte tatin, balzsamecet krém

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…