Szeretjük a sütőtököt
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A sütőtök egy egyszerű, édeskés, őszi-téli zöldség, ami kifejezetten jó energiákat ad a hidegben. Sokaknak talán túl egyszerű, unalmas alapanyag, így nem tudnak mit kezdeni vele. Ma megmutatjuk, hogy valójában egy sokszínű, remekül variálható zöldségről van szó: sütjük, pirítjuk, vágjuk, keverjük, turmixoljuk. Menüsorunkat egy tejszínes levessel indítjuk, amit egy fűszeres ragu követ majd. A kacsához egy lágy, langyos salátát készítünk belőle, desszertként a klasszikus almás tarte tartin-t sütőtökkel és balzsamkrémmel tesszük különlegessé.
MENÜ
- Exotic spicy pumpkin soup / Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
- Pumpkin brulée with parmesan baguett / Sütőtök brulée, parmezános bagett
- Roasted ginger duck breast, butternut squash / Gyömbéres kacsasült, mandulás sütőtök
- Pumpkin tarte tatin, balsamic cream / Sütőtökös tarte tatin, balzsamecet krém
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…