Szezonban a spárga

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Amikor megjelennek a piacon a fehér-zöld-lila spárgacsokrok, biztosak lehetünk benne: itt a tavasz! Ezzel együtt eljön a friss, könnyű és gyors ételek ideje a konyhában. Ezen a kurzuson a spárgát vesszük górcső alá és bebizonyítjuk, hogy a spárgából nem csak krémleves készülhet. Elkészítünk egy egész menüsort spárgából: pároljuk, grillezzük, sőt még desszertet is készítünk belőle. Figyelem, minden évben csak pár hétig élvezhetjük ezt a csodát, ne hagyjátok ki!

MENÜ

  • Spárga vichyssoise, buggyantott tojás
  • Spárga narancsmártásban, gránátalmás kuszkusz
  • Lazac steak, grillezett zöldspárga, citromos hollandi mártás

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V