Szezonban: a sütőtök

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A sütőtök egy egyszerű, édeskés, őszi-téli zöldség, ami kifejezetten jó energiákat ad a hidegben. Sokaknak talán túl egyszerű, unalmas alapanyag, így nem tudnak mit kezdeni vele. Ma megmutatjuk, hogy valójában egy sokszínű, remekül variálható zöldségről van szó: sütjük, pirítjuk, vágjuk, keverjük, turmixoljuk. Menüsorunkat egy tejszínes levessel indítjuk, amit egy fűszeres ragu követ majd. A kacsához egy lágy, langyos salátát készítünk belőle, desszertként a klasszikus almás tarte tartin-t sütőtökkel és balzsamkrémmel tesszük különlegessé.

MENÜ

  • Narancsos sütőtök krémleves, pirított tökmag
  • Gyömbéres kacsasült, mandulás sütőtök
  • Sütőtökös-chilis pulykaragu
  • Sütőtökös tarte tatin, balzsamecet krém

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V