Tapas - az alapok

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A tapas egy étvágygerjesztő falatka, amit a spanyol bárokban italok mellé fogyasztanak. A tapas nem egy konkrét recept, hiszen mindenből lehet tapas, amit apróra tudunk porciózni és falatonként tálalni. Eredetileg arra találták ki, hogy meghozzák az ember étvágyát az ebéd vagy a vacsora előtt, de mára csak úgy, barátokkal, közösen „tapasozni” is menő és vacsoraértékű. Ma este a legismertebb és legkönnyebb hideg és meleg tapasokat mutatjuk be, melyek segítségével bárki ibériai hangulatot varázsolhat otthonába.

MENÜ

  • Croquetas de jamon y pollo / Csirkehúsos-sonkás krokett
  • Chorizo al vino tinto / Chorizo kolbász vörösborban
  • Albóndigas en salsa de tomate / Húsgolyók paradicsomos szószban
  • Pan catalan / Paradicsomos katalán bagett
  • Pimientos de padron / Grillezett padron paprika
  • Queso marinado / Sajt marinád
  • Olives marinados / Olivabogyó marinád
  • Tortilla de patatas / Burgonyás-hagymás omlett

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V