Tapas - az alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A tapas egy étvágygerjesztő falatka, amit a spanyol bárokban italok mellé fogyasztanak. A tapas nem egy konkrét recept, hiszen mindenből lehet tapas, amit apróra tudunk porciózni és falatonként tálalni. Eredetileg arra találták ki, hogy meghozzák az ember étvágyát az ebéd vagy a vacsora előtt, de mára csak úgy, barátokkal, közösen „tapasozni” is menő és vacsoraértékű. Ma este a legismertebb és legkönnyebb hideg és meleg tapasokat mutatjuk be, melyek segítségével bárki ibériai hangulatot varázsolhat otthonába.

MENÜ

  • Croquetas de jamon y pollo / Csirkehúsos-sonkás krokett
  • Chorizo al vino tinto / Chorizo kolbász vörösborban
  • Albóndigas en salsa de tomate / Húsgolyók paradicsomos szószban
  • Pan catalan / Paradicsomos katalán bagett
  • Pimientos de padron / Grillezett padron paprika
  • Queso marinado / Sajt marinád
  • Olives marinados / Olivabogyó marinád
  • Tortilla de patatas / Cukkinis-burgonyás-hagymás omlett

KIÍRT ALKALMAK

2022. október. 10. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út
2022. november. 14. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V