Tapas - az alapok

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A tapas egy étvágygerjesztő falatka, amit a spanyol bárokban italok mellé fogyasztanak. A tapas nem egy konkrét recept, hiszen mindenből lehet tapas, amit apróra tudunk porciózni és falatonként tálalni. Eredetileg arra találták ki, hogy meghozzák az ember étvágyát az ebéd vagy a vacsora előtt, de mára csak úgy, barátokkal, közösen „tapasozni” is menő és vacsoraértékű. Ma este a legismertebb és legkönnyebb hideg és meleg tapasokat mutatjuk be, melyek segítségével bárki ibériai hangulatot varázsolhat otthonába.
MENÜ
- Croquetas de jamon y pollo / Csirkehúsos-sonkás krokett
- Chorizo al vino tinto / Chorizo kolbász vörösborban
- Albóndigas en salsa de tomate / Húsgolyók paradicsomos szószban
- Pan catalan / Paradicsomos katalán bagett
- Pimientos de padron / Grillezett padron paprika
- Queso marinado / Sajt marinád
- Olives marinados / Olivabogyó marinád
- Tortilla de patatas / Cukkinis-burgonyás-hagymás omlett
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.