Tapas – különlegességek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A tapas kultúra egész Európában divatossá vált. Már nem csak a hispán bárok kedvelt régimódi borozgatós falatkáira gondolunk, hanem egyre szélesebb és változatosabb a kínálat. Ma este túllépünk a klasszikusokon és egy különlegesebb, illetve regionálisabb tapasokból álló válogatást főzünk le. Megismerünk újhullámosabb recepteket, és különleges technikákat, előkerülnek egzotikusabb hozzávalók, illetve franciás, latin-amerikai vagy spanyol regionális kitekintések.

MENÜ

  • Gambas y olivas lollipop / Rák és olíva lollipop
  • Tapenade y queso manchego / Feketeolívakrém és manchego sajt
  • Espinacas con garbanzos / Fokhagymás spenót, csicseriborsó
  • Arepas rellenas de queso / Sajttal töltött kukoricaliszt pogácsa
  • Coca mallorquina de verduras y anchovies / Mallorca-i zöldséges lepény, szardella
  • Empanadas gallegas de atun y pasas / Tonhalas mazsolás empanada

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V