Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ismeritek Joanne Harris, angol írónőt? Elsősorban a Csokoládé című regénye tette híressé, melyből később film is született. Két különleges és egyedi szakácskönyve is megjelent, melyben elénk tárja a tradicionális, francia konyha legfinomabb étkeit. Most az Ő receptjeit vesszük alapul, hogy autentikus forrásból tanuljuk meg a francia omlós alaptészták titkait. Aki rajong a francia konyhaművészetért, annak nagyon sok örömet fog adni ez a kurzus.

MENÜ

  • Tarte Tatin / Fordított almatorta
  • Sablés au poivre noir / Omlós feketeborsos vajas keksz
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
  • Quiche lorraine / Francia póréhagymás lepény

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V