Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták

Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ismeritek Joanne Harris, angol írónőt? Elsősorban a Csokoládé című regénye tette híressé, melyből később film is született. Két különleges és egyedi szakácskönyve is megjelent, melyben elénk tárja a tradicionális, francia konyha legfinomabb étkeit. Most az Ő receptjeit vesszük alapul, hogy autentikus forrásból tanuljuk meg a francia omlós alaptészták titkait. Aki rajong a francia konyhaművészetért, annak nagyon sok örömet fog adni ez a kurzus.
MENÜ
- Tarte Tatin / Fordított almatorta
- Sablés au poivre noir / Omlós feketeborsos vajas keksz
- Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
- Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.