Tatins, tartes, quiches - francia alaplinzertészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Szeretnél lenyűgözni mindenkit a francia cukrászat mesterműveivel? Ha igen, akkor ez az izgalmas főzőtanfolyam neked szól! Nemcsak a legismertebb francia linzerek elkészítését tanulhatod meg, hanem betekintést nyerhetsz a francia konyhaművészet alapjaiba is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy elmélyülj a francia cukrászat világában, és olyan különleges recepteket tanulj meg, mint a karamellizált almatorta, a feketeborsos vajas keksz, a pohárban tálalt citromkrém és a klasszikus Quiche lorraine.

MENÜ

  • Tarte Tatin / Fordított almatorta
  • Sablés au poivre noir / Omlós feketeborsos vajas keksz
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
  • Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 29. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…