Tengernyi finomság

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Nagyon sokan rajongunk a tengeri herkentyűkért, de leginkább csak külföldi nyaralásaink során hódolhatunk szenvedélyünknek. Pedig lehet ez másként is! Térképezzük fel együtt, hogy hol lehet beszerezni itthon a tenger gyümölcseit és ismerjük meg őket alaposan. Mindenre fény derül, amit eddig homály fedett, például: mikor jó a kagyló, ha a héja csukva vagy nyitva van? Milyen technikával pirítsunk rákot? Hogyan süssünk tengeri halat sóágyon? Na és persze milyen köretek és mártogatósok passzolnak hozzájuk leginkább?

MENÜ

  • Creamy piri-piri prawns / Fűszeres-krémes sült rák
  • Moules au vin blanc / Fehérboros kagyló, bagett
  • Calamari fritti / Mediterrán sült tintahal, házi mayo
  • Salt crusted seabass / Tengeri süllő sóágyon, spenótos burgonya

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 03. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út Angol nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás