Tex-Mex kedvenceink
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A Tex-Mexet nevezhetnénk akár Texicónak vagy Mexasnak is, hiszen a szó a két szomszédos állam nevéből képződött, és a mexikói származású texasiak konyháját jelöli. A két terület fúziós gasztronómiája hamar meghódította az USA déli, majd északi államait, és mára az egész világ rajong a tacókért, burritókért, fajitákért. A fieszták színkavalkádját idéző ételeknek a hús, a chili, a kukorica, az avokádó, a lime, a korianderzöld, a tejföl és a reszelt sajt adnak gazdag, de mégis friss ízvilágot. ¡Buen apetito!
MENÜ
- Pulled beef burrito / Tépett marha burrito
- Texas tortilla soup / Texas tortilla leves
- Ensalada de gamba y aguacate / Mexikói ráksaláta, avokádó
- Enchilada de pollo / Csirkés enchilada
- Torta de tres leches / Három tejes mexikói sütemény
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.