Töltött bonbon - francia ihletéssel

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás. Bonbonkészítő óránkon sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. A falatnyi finomságok hamisítatlan francia ízeket hordoznak, melyek egyszerre különlegesek és lelket simogatóak, mint egy francia sanzon.

MENÜ

  • Basic ganache / Alapganache
  • Pezsgőtrüffel bonbon
  • Cointreau praliné bonbon
  • Levendulakrémes bonbon
  • Fehércsokoládés trüffel francia pralinéval

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V