Töltött bonbon - francia ihletéssel

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás. Bonbonkészítő óránkon sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. A falatnyi finomságok hamisítatlan francia ízeket hordoznak, melyek egyszerre különlegesek és lelket simogatóak, mint egy francia sanzon.
MENÜ
- Basic ganache / Alapganache
- Pezsgőtrüffel bonbon
- Cointreau praliné bonbon
- Levendulakrémes bonbon
- Fehércsokoládés trüffel francia pralinéval
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.