Töltött bonbon - gyümölcsök
Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson polikarbonat fomákban készítjük a töltött bonbonokat, ahol a temperálás tökéletessége adja meg a csokoládé fényességét, roppanóságát és a nagyon vékony falát, amibe ha beleharapunk máris érezzük a krémes tölteléket. A nyári frisseséget varázsoljuk a töltelékekbe, így készítünk maracujás, málna-karamell, vilmoskörte és feketeribizli ízesítéssel. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
MENÜ
- Passió trüffel
- Feketeribizli trüffel
- Vilmoskörte trüffel
- Málna-karamell trüffel
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.