Töltött bonbon - gyümölcsök
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson kifejezetten a dekorálásra fogunk összpontosítani, ételszínezékkel megfestett kakaóvajjal dolgozunk és kézzel dekoráljuk a polikarbonat formát, ecsettel, szivaccsal. Megismerkedünk a festési technikákkal, majd mindenki a saját formáját kedvére dekorálhatja. Temperált csokoládé fontosságára is kitérünk, illetve ennek segítségével tudunk roppanós és nagyon vékony falakat kiönteni. Töltelékek tekintetében készítünk maracuja, feketeribizli, vilmoskörte és egy málnás-karamellásat. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
MENÜ
- Maracuja trüffel
- Feketeribizli trüffel
- Vilmoskörte trüffel
- Málna-karamell trüffel
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.