Töltött bonbon - kézzel festve

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson kifejezetten a dekorálásra fogunk összpontosítani, ételszínezékkel megfestett kakaóvajjal dolgozunk és kézzel dekoráljuk a polikarbonat formát, ecsettel, szivaccsal. Megismerkedünk a festési technikákkal, majd mindenki a saját formáját kedvére dekorálhatja. Temperált csokoládé fontosságára is kitérünk, illetve ennek segítségével tudunk roppanós és nagyon vékony falakat kiönteni. Töltelékek tekintetében készítünk narancsos-marcipánt, vaníliásat és egy rumosat. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!

MENÜ

  • Vaníliás trüffel
  • Rum trüffel
  • Narancsos-marcipán trüffel

KIÍRT ALKALMAK

2024. május. 26. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás