Töltött bonbon - olaszos ihletéssel
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson Olaszországot megidéző ízvilágú bonbonokat készítünk, az élénkítő kávé, az illatos narancs, a melengető Amaretto és a talán kicsit meglepő, de különlegesen finom balzsamecet aromáival. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.