Töltött bonbon - olaszos ihletéssel

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás. Bonbonkészítő óránkon sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. A falatnyi finomságok az olasz ízek sokféleségét hordozzák, a legkülönbözőbb alapanyagok köszönnek vissza a kis műalkotásokban.

MENÜ

  • Basic ganache / Alapganache
  • Coffee bonbon / Kávés bonbon
  • Amaretto bonbon / Amarettos bonbon
  • Toscana truffle / Toscana trüffel bonbon
  • Balsamic cream bonbon / Balzsamecetkrémes bonbon

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V