Töltött bonbon - téli ihletéssel

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás. Bonbonkészítő óránkon sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson őszies / télies ízvilágú bonbonokat készítünk, a melengető méz és az illatos fahéj aromáival, a gyümölcsös ízek kedvelőinek pedig biztos favorit lehet a rózsaborsos-málnás variáció

MENÜ

  • Mézeskalács bonbon
  • Zserbós bonbon
  • Baileys krémes bonbon
  • Rózsaborsos-málnás-étcsokis trüffel

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V