Tuna lover - tonhal mindenek felett
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Köztudott, hogy a tonhal nagyon egészséges, és számtalan módon variálható. Ezen a kurzuson nem arról a tonhalról lesz szó, amit konzervbe zárva vásárolunk meg, hanem arról, amely még frissen, gyönyörű vörös színű húsával kápráztat el minden halimádót. Többféle ízirányt fogunk kipróbálni, és teszünk egy nemzetközi kitekintést is, hogy egyes területeken hogyan dolgozzák fel ezt a csodás alapanyagot. Előételekkel kezdünk: egy tatár- és carpaccio verzióval, majd jön egy olasz megaklasszikus a ’vitello tonnato’, csúcspontként pedig egy steak sütéssel zárunk, amit a méltán híres hollandi mártás tesz teljessé.
                                                            
                    MENÜ
- Tartare de thon / Tonhal tatár
- Tuna carpaccio / Tonhal carpaccio
- Vitello tonnato / Borjúsült tonhalkrémmel
- Tuna steak / Tonhal steak, édesburgonya püré, hollandi mártás
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 14. - péntek
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        