Vágott és mártott trüffelek
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson a vágott és mártott bonbonok világába merülünk el, ahol megtanuljuk a helyes formázást, a trüffelek megfelelő tejszín és csoki arányát, illetve több formázási lehetőséget, hogy mártani tudjunk falatnyi finomságokat. A csokoládé temperálása ennél a tecnikánál is nagyon fontos, hogy szépen tudja körbevonni a falatnyi trüffelt, illetve hogy a selyemfényesség is tökéletes legyen. Készítünk earl grey teásat, kávé-marcipánt 2 rétegeben és egy nagyon mogyorós mártott bonbont. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
MENÜ
- Vágott Earl Grey trüffel
- Vágott mokka-marcipán trüffel
- Mártott milk rocher trüffel
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.