Vegán konyhai alapok powered by Alpro
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Bár a teljesen növényi alapú táplálkozást sokan nem tudnák elképzelni maguknak, abban mindenki egyetért, hogy a zöldségfogyasztás rengeteg előnnyel jár és környezettudatosabb választás is. 
Azonban tud-e egy teljesen növényi alapú menü ízélményben is kiemelkedő lenni? Mi azt gondoljuk, hogy igen! A profi konyhatechnológia alapokat felhasználva készítünk ma este zöldség „jus”-t, sütünk „steak”-et, pürésítünk, karamellizálunk, blansírozunk, marinálunk. Megtudjuk, hogy legfinomabb egy zöldségalaplé, mely zöldségek tartalmazzák a legtöbb ízanyagot, milyen technikával tudjuk ezt belőlük a legjobban kihozni. Külön öröm számunkra, hogy a kurzust az Alpro támogatásával valósítjuk meg számotokra, tartsatok velünk ti is!
                                                            
                    MENÜ
- Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
- Risotto ai funghi / Erdei gombás rizottó, fenyőmag, sörélesztőpehely
- Root vegetables jus / Gyökérzöldség jus
- Padlizsán steak, kókuszos karfiol püré, marinált lilahagyma
- Vegán gesztenye mousse, kakukkfüves meggyragu
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        