Wok wok wok - alapok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A wok egy hagyományos kínai konyhai eszköz, ami szinte már az egész világon ismert és használatos. Nem véletlen, hogy nálunk is egyre elterjedtebb, hiszen szinte minden elkészíthető benne egészségesen, gyorsan, és hihetetlenül finoman. A zöldségek kimondottan hálás alapanyagok: megőrzik élénk színüket és ropogós állagukat, de a zöldségeken kívül ezúttal készítünk benne pirított tésztát, húst és rizst is. Az alapvető technikákat is tisztázni fogjuk, például milyen a hirtelen sütés, a stir-fry (keverés-pirítás), miért fontos a precíz vágás az előkészület során, milyen lángot állítsunk be a sütéshez, és mihez kezdjünk, ha nincs is wokunk?

MENÜ

  • Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
  • Stir-fried rice with egg / Tojásos sült rizs
  • Wok beef, mixed vegetables, thai basil / Marhahús-wok, zöldségek, thai bazsalikom
  • Pad thai noodles / Thai sült tészta rákkal

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 14. - vasárnap
10:00 - 13:00 Páva utca
2021. november. 14. - vasárnap
16:00 - 19:00 Páva utca

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V