Wok Wok Wok – Vietnám

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
„Wok wok wok” sorozatunk különleges állomása ez a kurzus: képzeletben Hanoi és Saigon nyüzsgő, street foodtól illatos utcáira indulunk. A vietnámi konyha itthon is nagyon népszerű intenzív, ámde friss ízeinek, és nem utolsó sorban egészséges alapanyagainak köszönhetően. Ma megtanulunk bánni a wokkal, „stir fry” technikával keverve pirítani. Készítünk rizst és rizstésztát, kétféle hús és a tengeri gyümölcseinek felhasználásával, szuper fűszeres és zöldfűszeres ízesítéssel. Desszertként pedig egy ízletes tápiókapuding következik, amit édesburgonyával és kókusztejjel készítünk el.
MENÜ
- Phở xào thịt bò / Pirított rizstészta, marhahús
- Gà chua ngọt, dứa / Vietnámi édes-savanyú csirke
- Cơm rang hải sản / Pirított rizs, tenger gyümölcsei
- Édesburgonya, kókusztej, tápiókagyöngy
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…