Wok Wok Wok – Vietnám
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            „Wok wok wok” sorozatunk különleges állomása ez a kurzus: képzeletben Hanoi és Saigon nyüzsgő, street foodtól illatos utcáira indulunk. A vietnámi konyha itthon is nagyon népszerű intenzív, ámde friss ízeinek, és nem utolsó sorban egészséges alapanyagainak köszönhetően. Ma megtanulunk bánni a wokkal, „stir fry” technikával keverve pirítani. Készítünk rizst és rizstésztát, kétféle hús és a tengeri gyümölcseinek felhasználásával, szuper fűszeres és zöldfűszeres ízesítéssel. Desszertként pedig egy ízletes tápiókapuding következik, amit édesburgonyával és kókusztejjel készítünk el.
                                                            
                    MENÜ
- Phở xào thịt bò / Pirított rizstészta, marhahús
- Gà chua ngọt, dứa / Vietnámi édes-savanyú csirke
- Cơm rang hải sản / Pirított rizs, tenger gyümölcsei
- Coconut, sweet potato, tapioca pearls / Édesburgonya, kókusztej, tápiókagyöngy
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 16. - vasárnap
                                                
                                                11:00 - 14:00
                                                
                                                                                                                                                                        Páva utca
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        