Márkabarátaink

Márkabarátaink


Főzőiskolánk több olyan márkával kötött barátságot, melyek elkötelezettek a magas minőség iránt, és főző-tevékenységünkhöz kitűnően tudnak kapcsolódni. Együttműködésünk alapja a kölcsönös elismerés, és a közös célunk szem előtt tartása; hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk vendégeinknek, minden fronton.
Az Electrolux a világ egyik vezető konyhai, fürdőszobai és tisztító készülékeket gyártó vállalata, mindemellett több egyéni termékkategóriában piacvezető. Az Electrolux Csoporthoz olyan világhírű márkák tartoznak, mint az Electrolux, az AEG és a Zanussi. A Páva utcai helyszínünkön is bevetésre kerültek az Electrolux kiváló konyhai készülékei, melyek számunkra a legmodernebb konyhai asszisztenciát nyújtják, szó szerint a kezeink alá dolgoznak.
www.electrolux.huA több mint 365 éves múltja bizonyítja, hogy a Fiskars teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt! Termékeik leleményesen funkcionálisak, egyedien felhasználóbarátok, lenyűgözően tartósak és esztétikusan ikonikusak. A mi elégedettségünket semmi nem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy fennállásunk óta Fiskars késeket használunk.
www.fiskars.hu


A Milli a magyar tejtermék piacon olyan jól bevezetett, ismert márkaként van jelen, amely a legtöbb tejtermék kategóriát átöleli: a tejszínen, vajkrémen vagy kefiren át egészen az ínycsiklandó desszertekig. A Milli egy megbízható, modern, kiváló minőségű termékekből álló tejtermékcsalád márkaneve. Azt valljuk, hogy nincs finom étel,kiváló alapanyag nélkül. Ezért használjuk a Milli tejszínt, mert tökéletes alapeleme az édességeknek, leveseknek, szószóknak stb.
www.milli.hu


A TABASCO® márkájú termékeket az 1868-ban Louisianában (Avery Island) alapított McIlhenny cég gyártja, mely azóta is családi vállalkozásként működik. Ma, 140 évvel később a TABASCO® szósz még mindig ugyanúgy készül. Címkéjén 22 nyelven és dialektusban, több mint 160 országban és területen értékesítve, a TABASCO® a világ leghíresebb és legkedveltebb paprikaszósza.Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a pompás találmány az egyik kedvenc ízesítőnk, ezért különösen megtisztelőnek érezzük, hogy Főzőiskolánk holdudvarában köszönthetjük és színesíthetjük vele kurzuskínálatunk palettáját.
www.maresi.at/hu/brands/tabasco


Az Alemitta Kft tiszakerecsenyi székhelyű, szárnyastartó vállalkozás, mely a hagyományos szabadtartás híve. A BEREGI csirke megállja a helyét a világ legmagasabbra értékelt szárnyasai között, mely kiérdemelte a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) által alapított, Aranyszalag minőség díjat. Aki a minőségi alapanyag mellett dönt, az egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, élhetőbb jövőre szavaz. Természetes, hogy mi is a legjobbra törekszünk, ezért választottuk alapanyagunknak a BEREGI csirkét.
www.hukero.wixsite.com/alemittaA Vénusz márkanév Magyarországon már szinte fogalom, hiszen a különböző kiszerelésű napraforgó étolajok már 1952 óta vannak jelen a hazai piacon. A kezdő, fiatal háziasszonyok édesanyjuktól, nagymamájuktól tanulták a családi praktikákat, recepteket, melyek elkészítéséhez a Vénusz étolajat használták. 
És a Chefparade is ezt használja...!
https://www.venusz.hu/


 

A LANDMANN a társasági grillezés élményéhez kapcsolódó termékcsalád. Szem előtt tartja a kiváló minőségű kivitelezést, modern megjelenést és felhasználóbarát funkcionalitást. A LANDMANN innovatív termékeivel új mércét  állít fel és ösztönzi a kerti kikapcsolódásra, grillezésre vágyókat. És természetesen minket is. Etyeki helyszínünkön mi is LANDMANN készülékeket használunk.
https://www.landmann.hu/