Márkabarátaink

Márkabarátaink


Főzőiskolánk több olyan márkával kötött barátságot, melyek elkötelezettek a magas minőség iránt, és főző-tevékenységünkhöz kitűnően tudnak kapcsolódni. Együttműködésünk alapja a kölcsönös elismerés, és a közös célunk szem előtt tartása; hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk vendégeinknek, minden fronton.
Az Electrolux a világ egyik vezető konyhai, fürdőszobai és tisztító készülékeket gyártó vállalata, mindemellett több egyéni termékkategóriában piacvezető. Az Electrolux Csoporthoz olyan világhírű márkák tartoznak, mint az Electrolux, az AEG és a Zanussi. A Páva utcai helyszínünkön is bevetésre kerültek az Electrolux kiváló konyhai készülékei, melyek számunkra a legmodernebb konyhai asszisztenciát nyújtják, szó szerint a kezeink alá dolgoznak.
www.electrolux.huA több mint 365 éves múltja bizonyítja, hogy a Fiskars teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt! Termékeik leleményesen funkcionálisak, egyedien felhasználóbarátok, lenyűgözően tartósak és esztétikusan ikonikusak. A mi elégedettségünket semmi nem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy fennállásunk óta Fiskars késeket használunk.
www.fiskars.huA Horizont Brewing, budapesti kisüzemi sörfőzde, 2016 óta alkotja a magyar kraft-sör kínálat egy igen jelentős részét, kiemelkedő minőségű termékeivel. A természetes alapanyagokból, gondos odafigyeléssel és kiemelt technológiai előkészülettel készülő sörök mindegyike egy folyamatosan fejlődő csapatmunka eredménye.
www.horizontsorok.huA TABASCO® márkájú termékeket az 1868-ban Louisianában (Avery Island) alapított McIlhenny cég gyártja, mely azóta is családi vállalkozásként működik. Ma, 140 évvel később a TABASCO® szósz még mindig ugyanúgy készül. Címkéjén 22 nyelven és dialektusban, több mint 160 országban és területen értékesítve, a TABASCO® a világ leghíresebb és legkedveltebb paprikaszósza.Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a pompás találmány az egyik kedvenc ízesítőnk, ezért különösen megtisztelőnek érezzük, hogy Főzőiskolánk holdudvarában köszönthetjük és színesíthetjük vele kurzuskínálatunk palettáját.
www.maresi.at/hu/brands/tabasco
Az Alpro filozófiája összhangban van a miénkkel, hiszen mi is hiszünk abban, hogy a növényi alapú étkezés lehet finom és inspiráló. Örömmel és büszkén használjuk az termékeiket tanfolyamainkon és rendezvényeinken, és bízunk benne, hogy vendégeink is élvezni fogják ezeket az ízletes és tápláló lehetőségeket.
https://www.alpro.com/hu/