Café de Paris

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Elbűvöltek a párizsi Trocadéro bisztrói, és szeretted volna megtanulni a tökéletes szuflé vagy a terrin elkészítését, de féltél belevágni? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megtanuld, hogyan készítheted el ezeket az elsőre bonyolultak tűnő francia fogásokat, játszi könnyedséggel, ugyanis a mai órán felfedjük a klasszikus párizsi bisztró konyha titkait.

MENÜ

  • Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
  • Terrine aux foies de volaille / Szárnyas, májpástétom
  • Gratin de macaroni / Rakott tészta, parmezán
  • Poulet á l’estragon / Vajpuha csirke tejszínnel, tárkonnyal
  • Streusel aux pommes d'Alsace / Elzászi almás ropogós desszert

KIÍRT ALKALMAK

2024. október. 24. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás