Chicken Curry Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Chicken Curry - noha részben brit eredetű - sokfele létezik Ázsiában, ahogy azt a mai csirke curry körutazáson is látni fogjuk. Négy nagy ázsiai nemzet négy nagy konyhájában nézünk szét: megtanulunk curry szószt és sűrűséget beállítani, ügyesen használni a fűszereket, összerakni az ízeket – mindezeket különböző csirkehús részekkel. Indiában kezdünk, a dél-indiai Madras városából származó klasszikussal. Majd irány Thaiföld, a thai Green Curry friss zöld curry pasztából készül sok érdekes zöldséggel és kókusztejjel - meglehetősen csipősen. Legdélibb és legegzotikusabb receptünk a száraz és nedves fűszerekből készülő indonéz curry, a Kare Ayam. Legvégül pedig Japán Kare Raisu jön, ami kevésbé fűszeres, zöldséges és sűrű alaplével készül. Finom rizsköretek, piták és hűsítő italok kísérik a curry-sztorizást.

MENÜ

  • Chicken Madras curry / Madras csirke curry
  • Green curry with chicken / Thai zöld csirke curry
  • Kare Ayam / Indonéz csirke curry
  • Kare raisu / Japán csirke curry

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V