Chicken Curry India
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A curry az indiai konyha királynője; sokféle változata közül ezúttal három csirkés fogásról tanulunk. A lágyan aromás, kesus-mandulás korma mifelénk kevésbé ismert, pedig félezer éve az indiai konyha oszlopos tagja. Viszonylag fiatal viszont a világszerte toplistás, selymesen paradicsomos Butter Chicken, amit véletlenül alkotott meg három séf Delhiben. Az ízvilágában legintenzívebb Vindaloo pedig meglepő módon a Goa állambeli portugál fennhatóság öröksége. A „szeminárium” célja a szószok karakterének harmonikus beállítása, az autentikus pirító, sűrítő módszerek elsajátítása – akadémiai szinten. FIGYELEM: ez a kurzus egyike a nehezebb kurzusainknak. Pörgőssége miatt olyan jelentkezőinknek javasoljuk, akik magabiztosak a konyhában, illetve szeretik a kihívásokat!
MENÜ
- Chicken korma / Csirke korma
- Murgh makhani / Bársonyos vajas csirke curry
- Chicken vindaloo curry / Csirke curry Goa szigetéről
- Pulao rice, with nuts and dried fruits / Indiai rizs magokkal és aszalt gyümölccsel
- Chapati / Indiai lapos kenyér
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…