Észak-Olasz Klasszikusok

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mi jut eszünkbe Észak-Olaszországról? Design? Divat? Ruhák? Bútor? Autók? Pedig gasztroban is gazdag vidékről beszélünk: gondoljunk csak Liguria, Piemonte és Lombardia fejlett mezőgazdaságára és élelmiszeriparára. Nemcsak Itáliában, de világszerte híres és ismert fogásokat jegyez ez a régió. Ezekből főzünk ma egy kiváló válogatást.
MENÜ
- Zuppa di Minestrone / Minestrone leves
- Osso Buco / Borjúragu
- Risotto alla Milanese / Rizottó milánói módra, sáfrány, parmezán
- Baci di Dama / Csokoládéval töltött mandulás keksz
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.