Észak-Olasz Klasszikusok

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Mi jut eszünkbe Észak-Olaszországról? Design? Divat? Ruhák? Bútor? Autók? Pedig gasztroban is gazdag vidékről beszélünk: gondoljunk csak Liguria, Piemonte és Lombardia fejlett mezőgazdaságára és élelmiszeriparára. Nemcsak Itáliában, de világszerte híres és ismert fogásokat jegyez ez a régió. Ezekből főzünk ma egy kiváló válogatást.

MENÜ

  • Zuppa di Minestrone / Minestrone leves
  • Vitello tonnato / Borjúsült tonhalkrémmel
  • Osso Buco / Borjúragu
  • Risotto alla Milanese / Rizottó milánói módra, sáfrány, parmezán
  • Baci di Dama / Ropogós, csokoládéval töltött keksz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V