Észak-Olasz Klasszikusok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mi jut eszünkbe Észak-Olaszországról? Design? Divat? Ruhák? Bútor? Autók? Pedig gasztroban is gazdag vidékről beszélünk: gondoljunk csak Liguria, Piemonte és Lombardia fejlett mezőgazdaságára és élelmiszeriparára. Nemcsak Itáliában, de világszerte híres és ismert fogásokat jegyez ez a régió. Ezekből főzünk ma egy kiváló válogatást.

MENÜ

  • Zuppa di Minestrone / Minestrone leves
  • Osso Buco / Borjúragu
  • Risotto alla Milanese / Rizottó milánói módra, sáfrány, parmezán
  • Baci di Dama / Csokoládéval töltött mandulás keksz

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 09. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű
2025. szeptember. 21. - vasárnap
17:00 - 20:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás