Ethno-vegán sorozat - India

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában is egyre többen lesznek vegánok a fenntarthatóság jegyében, elhagyják a hús-tojás-tejtermék szentháromságát, amire a nyugati konyhai kultúrkör épül. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Ma este Indiába kirándulunk, ahol vallási okokból majdnem mindenki vegán. Egy hatalmas vegán thali vegyestálat készítünk sok klassz fűszerrel és zöldséggel, lencsével és persze chilivel.

MENÜ

  • Coconut vegetable curry / Kókuszos zöldségcurry
  • Potato & green beans jalfrezi / Zöldbabos-burgonyás jalfrezi
  • Bengal masoor dhal / Bengáli vöröslencsés dhal
  • Vegetable pulao rice / Fűszeres zöldséges rizs
  • Aloo paratha / Indiai burgonyás töltött kenyérlepény
  • Mango chutney / Fűszeres gyümölcslekvár

KIÍRT ALKALMAK

2022. augusztus. 01. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca
2022. szeptember. 19. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V