Ethno-vegán sorozat - Olaszország

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó vegán konyhát: a mediterrán Olaszország talán kivétel. Ma estére összegyűjtöttünk pár olyan receptet, ahol nincs vaj, valami finom sajt, vagy hal. Lesznek viszont hüvelyesek, zöldségek, finom szószok, és persze kenyerek, valamint tészták. Kiránduljunk vegánul Olaszországba: Dél-Tirolból Toszkánán át egészen Szicíliáig.

MENÜ

  • Gerstensuppe / Gerslis zöldségleves
  • Focaccia barese / Dél-olasz focaccia koktél paradicsommal és oregánóval
  • Pici con briciole al sugo pomodoro / Friss 'pici' tészta, pirított morzsa, paradicsomszósz
  • Caponata / Szicíliai padlizsánragu
  • Sorbetto di limone / Citromszorbet

KIÍRT ALKALMAK

2023. április. 06. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út
2023. május. 19. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

A kurzuson minden résztvevő vendégünk az első italra (1 pohár bor, 1 üveg sör vagy 1 üdítő). Minden további italfogyasztás, itallap alapján a kurzus után fizetendő a szakácsunknál, vagy lehetőség van Prémium italcsomagot 3990 Ft korlátlan fogyasztással is vásárolni.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak