Grillezzünk együtt – középfokon

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az egyik legjobb társasági időtöltés a közös grillezés – de hogyan is kezdjünk neki, hogy ne fulladjon kudarcba?
A Chefparade grillkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki alapokat, mint például az eszközök, a tűz, a gáz és a hő kérdéseit. Megtanulunk pácolni, fűszerezni, és ma közepesen nehéz grillfogásokkal dolgozunk: egész hallal, csirkecombbal, darált hússal és marhahússal. Emellett remek szószok és köretek is készülnek.
Szuper hangulatú, közös étkezés is része a programnak – éhesen érkezni ajánlott, mert minden frissen az igazi! A kurzus Etyeken, a Chefparade Country teraszán zajlik. Páros jelentkezést preferálunk.
A Chefparade grillkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki alapokat, mint például az eszközök, a tűz, a gáz és a hő kérdéseit. Megtanulunk pácolni, fűszerezni, és ma közepesen nehéz grillfogásokkal dolgozunk: egész hallal, csirkecombbal, darált hússal és marhahússal. Emellett remek szószok és köretek is készülnek.
Szuper hangulatú, közös étkezés is része a programnak – éhesen érkezni ajánlott, mert minden frissen az igazi! A kurzus Etyeken, a Chefparade Country teraszán zajlik. Páros jelentkezést preferálunk.
MENÜ
- Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs
- T-bone steak
- Grillezett csirkecomb és zöldségek, paradicsomlekvár
- Grillen sült pisztráng és nyári tabbouleh
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.