Grúzia - a Kaukázus gyöngyszeme
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, és levesek. Ma ezekből adunk egy öt fogasos ízelítőt.
MENÜ
- Khinkali / Húsos töltött tészta, savanykás szilvaszósz
- Pkhali / Sült céklás diókrém
- Kharcho soup / Marhahúsleves, paradicsom, rizs, friss fűszerek
- Megrelian Khachapuri / Grúz sajtos kenyér hajó
- Badrijani Nigvzit / Dióval töltött sült padlizsán
- Kitri Pomidvris Salata / Paradicsom-uborka saláta sok zöldfűszerrel
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.